Boksetræning

Ønsker du at komme i dit livs bedste form og få en stærkere krop? Med boksetræning får du lov til at træne dine muskler på en ny og anderledes måde, i forhold til din normale fitness træning med maskiner og vægte. Vores boksetræning program er vores form for motionsboksning eller fitness boksning.

Boksetræning hold

Kunne du tænke dig at presse styrken og udholdenheden til nye grænser, så er boksetræning garanteret noget for dig. I vores boksetræning program hos Forever Healthy Fitness, indgår du i en intensiv træning, der er inspireret af det bedste fra bokseverden.

Vores erfarne instruktører tilpasser træningen med en god variation af styrke-, kondition-, og slagstræning. Det sikrer dig, at du får trænet alle aspekter af din krop, fra top til tå. Alle er velkommen til at deltage i vores boksetræning hold uanset alder, køn eller niveau.

Til vores boksetræning hold benytter vi os af forskellige redskaber som sandsække, plethandsker, boksehandsker og sjippetove. Vi sikrer dig, at du kommer i gennem en alsidig træning, der vil give dig sved på panden. Vi hjælper dig med at få teknikken på plads og motiverer dig til at presse dig selv mere end normalt, så du kan få en effektiv træning.

Hvad er boksetræning

Vores boksetræning gør brug af konditions- og styrketræning elementer fra traditionel boksning, hvor vi fokuserer på at opbygge kroppen til at blive sund og stærk – uden at du modtager slag på kroppen.

Udover at du får styrket kroppen, så forbrænder du også mange kalorier under vores boksetræning. Træningseffekten er bred, hvilket betyder, at du får trænet alle dele af kroppen, både de store og små muskler. Vores boksetræning gør det tilgængeligt at gøre nytte at sporten, selvom man ikke ønsker at sparre.

Faktisk kan vores boksetræning være en rigtig god træning for dig, hvis du har dårlig ryg eller ondt i knæene. I boksning er der stor fokus på at kunne holde kroppen oppe, under en intensiv træning. Her opbygger man både en stærkere overkrop og underkrop, som hjælper dig med at aflaste dine ryg- og ben problemer.

Træningen består af forskellige boksetrænings øvelser og aerob styrketræning, som hjælper med at gøre kroppen mere atletisk formet og trimmet.
Vi udfordrer dig både mentalt og fysisk, så du kan komme i dit livs bedste form og opnå dine egne personlige mål.

Meld dig ind i dag og bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi alle støtter hinanden til måls.

Book en prøvetime i dag

Vil du se om boksetræningen er noget for dig, inden du starter? Så kom forbi til en prøvetime, hvor du kan vurdere, om det er det noget for dig.

Vores prøvetime er tilpasset til dig, som ikke har deltaget til boksetræning før eller kun har deltaget få gange. Vi har stor fokus på at introducere dig til de forskellige teknikker, så du bliver komfortabel med at performe øvelserne. Vores boksetræningen er kombination af styrke-, slag,- og konditionstræning, som giver dig en time med høj intensitet, fra start til slut.

Til vores boksetræning er du selv med til at styre dit tempo, så du kan få udført øvelserne korrekt.

Meld dig ind i dag og oplev en sjov og udfordrende boksetræning, med inspirerende trænere der vil sætte dig i dit livs bedste form.

Vi glæder os til at se dig!