Boksetræning

Ønsker du at komme i dit livs bedste form og få en stærkere krop? Med boksetræning får du lov til at træne dine muskler på en ny og anderledes måde, i forhold til din normale fitness træning med maskiner og vægte. Vores boksetræning program er vores form for motionsboksning eller fitness boksning.

Boksetræning hold

Kunne du tænke dig at presse styrken og udholdenheden til nye grænser, så er boksetræning garanteret noget for dig. I vores boksetræning program hos Forever Healthy Fitness, indgår du en intensiv træning, der er inspireret af det bedste fra bokseverden.

Vores erfarne instruktører, tilpasser træningen med en god variation af styrke-, kondition-, og slagstræning. Det sikrer dig at du får trænet alle aspekter af din krop, fra top til tå. Alle er velkommen, til at deltage i vores boksetræning hold uanset alder, køn eller niveau.

Til vores boksetræning hold, benytter vi os af forskellige redskaber som sandsække, plethandsker, boksehandsker og sjippetove. Vi sikrer dig at du kommer igennem en alsidig træning, der vil give dig sved på panden. Vi hjælper dig med at få teknikken på plads og motiverer dig til at presse dig selv mere end normalt, så du kan få en effektiv træning.

Hvad er boksetræning

Vores boksetræning gør brug af konditions- og styrketræning elementer fra traditionel boksning, hvor vi fokuserer på at opbygge kroppen til at blive sund og stærk – uden at du modtager slag på kroppen.

Udover at du får styrket kroppen, så forbrænder du også mange kalorier under vores boksetræning. Træningseffekten er bred, hvilket betyder at du får trænet alle dele af kroppen, både de store og små muskler. Vores boksetræning gør det tilgængeligt at gøre nytte at sporten, selvom man ikke ønsker at sparre.

Faktisk kan boksetræning gør dig til gode, hvis du har dårlig ryg eller ondt i knæene. I boksning er der stor fokus på at kunne holde kroppen oppe, under en intensiv træning. Her opbygger man både en stærkere overkrop og underkrop, som hjælper dig med at aflaste dine ryg- og ben problemer.

Træningen består af forskellige boksetrænings øvelser og aerob styrketræning, som hjælper med at gøre kroppen mere atletisk formet og trimmet.
Vi udfordrer dig både mentalt og fysisk, så du kan komme i dit livs bedste form og opnå dine egne personlige mål.

Meld dig ind i dag og bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi alle støtter hinanden til måls.

Lær at bokse med boksetræning i Helsingør

Boksning er en intens sport, der kan give ekstra styrke og udholdenhed. Hvis du bor i Helsingør og overvejer at lære at bokse, har du heldigvis flere muligheder for at komme i gang hos Forever Healthy Fitness.

En af de bedste måder at lære at bokse på, det er ved at deltage til en af vores boksetræninger. Vi tilbyder boksetræning til både begyndere og erfarne.

På vores bokse hold er det en god måde at lære de grundlæggende teknikker først og træne i dit eget tempo, men alt det hjælper vi med til boksetræningen i Helsingør.

Når du først har lært at bokse med de grundlæggende teknikker, så kan du begynde at træne hårdere. Hos Forever Healthy Fitness har vi flere forskellige niveauer, og det kan være en spændende og udfordrende måde at teste dine egne evner på.

Boksetræning i Helsingør styrker din kondition og udholdenhed

Boksetræning er også en fantastisk træningsform, der kan hjælpe med at øge din styrke, koordination og udholdenhed. Mange mennesker i Helsingør deltager i boksetræning som en måde at komme i form og forbedre deres sundhed på.

Uanset hvad dine mål er med at lære at bokse, så er der masser af muligheder for at komme i gang med boksning i Helsingør. Med vores dedikerede træner og et stærkt boksefællesskab kan du lære at bokse i Helsingør og opnå den følelse af styrke og selvtillid, som sporten kan give.

Book en gratis prøvetime i dag

Vil du se om boksetræningen er noget for dig, inden du starter? Så kom forbi til en prøvetime, hvor du kan vurdere om det er det noget for dig.

Vores prøvetime er tilpasset til dig, som ikke har deltaget til boksetræning før eller kun har deltaget få gange. Vi har stor på fokus på at introducere dig til de forskellige teknikker, så du bliver komfortabel med at performe øvelserne. Vores boksetræningen er kombination af styrke-, slag,- og konditionstræning, som giver dig en time med høj intensitet, fra start til slut.

Til vores boksetræning er du selv med til at styre dit tempo, så du kan få udført øvelserne korrekt.

Meld dig ind i dag og oplev en sjov og udfordrende boksetræning, med inspirerende trænere der vil sætte dig i dit livs bedste form.
Vi glæder os til at se dig!

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.