Cirkeltræning

Søger du efter at inkorporere en ny og effektiv træning i din hverdag? Så er cirkeltræning din ideelle træningspartner. Med cirkeltræning får du nemlig muligheden for at træne effektivt på kort tid, med øvelser der både øger din styrke og kondition.

Cirkeltræning hos Forever Healthy Fitness

Cirkeltræning er bygget op på, at man opstiller en række maskiner og udstyr i en cirkel, der fungerer som mellemstationer, man skal igennem.

Man træner i cirka 45 sekunder på hver maskine, hvor man har 15 sekunder til at skifte til den næste station. Instruktøren sammensætter maskinerne, så de giver en god variation af kredsløbstræning og styrketræning med hensigt på at ramme alle kroppens store muskelgrupper.

Vores cirkeltræningsøvelser har til formål med at øge din muskelstyrkeudholdenhed. Hvilket vil sige, at du på en kort tidsmæssig indsats, vil kunne mærke en større forskel for både dit konditions niveau og kroppen som helhed. Den intense træning hjælper mange mennesker med at nå deres mål, om det enten er vægttab eller i at komme i sit livs bedste form.

Din Instruktør vil altid stå klar til at indstille dine maskiner og rådgive på korrekt teknik, så du kan opnå fuld effektivt af træningen og undgå skader.
Dermed kan cirkeltræning være en lettere introduktion til diverse maskiner og udstyr, hvis man ikke kender til dem.

Vores cirkeltræning hold, er åbne for alle niveauer og aldre. Holdene varer 30-60 min.

Cirkeltræningen efter dine behov

Vores cirkeltrænings program er tilpasset til alle, uanset niveau og niveau. Du får muligheden for starte på lige det niveau du føler dig tilpas med, og dermed øge niveauet i takt med træningen.

Selvom man træner i en gruppe, så er træningen stadig individuelt tilpasset. Man kan nemlig let indstille maskinerne efter, hvor meget modstand man søger. Det betyder at du selv træner ud fra den intensitet du ønsker, og ikke baseret fra instruktørens eller de andre medlemmer på holdet.
Du kan træne i et roligt tempo som passer dig, eller vælge at træne så intensivt, at du når udmattelsesgrænsen.

Derfor passer cirkeltrænings konceptet til alle og enhver – uanset dit niveau og træningsambitioner.

Tilmeld dig nu og kom i gang med cirkeltræning.

Bliv en del af fælleskabet

Kunne du tænke dig at blive en del af vores cirkeltræning hold? Som et nyt medlem hos Forever Healthy Fitness, bliver du velkommet af vores instruktør, som vil gennemgå træningsforløbet ved første introtime.

Vores instruktør vil føre en personlig dialog med dig omkring, hvad dine primære mål er med træningen. Om der er tale om generel styrketræning, vægttab, genoptræning, forbedret kondition eller andet. Vores instruktør vil ligeledes lægge en konkret plan for din træning, så du ved hvad skal have fokus på, for at opnå dine mål.

Vores instruktør står altid til din rådighed. Har du spørgsmål til forløbet eller søger du sparring til din træningstilgang, så kan du altid regne med at modtage en professionel rådgivning.

Meld dig med på det næste hold ved at klikke her. Du vil efterfølgende skulle klikke på det center, som du vil træne i.

Hvad er cirkeltræning?

Cirkeltræning er en tidseffektiv træningsform, men som til gengæld er en intens form træning.
Cirkeltræning har fået en fornyet interesse, da man i travle hverdage har brug for en effektiv løsning, der kan holde kroppen i god form.

Man træner i en rundkreds med andre medlemmer, hvor man bevæger sig fra den ene træningsstation til den anden. Der indgår oftest 5-10 øvelser i cirkeltræning, hvor man bruger 30-45 sekunder på hver maskine, og har 15 sekunder til at skifte til den næste træningsstation.

Det er både en hård og intensiv træning men til gengæld, kan man få gode resultater på kort tid. Der er indlagt pause imellem hver træningsstation, hvor man får en halv så lang pause, som du har brugt på øvelsen. Bruger du 40 sekunder på en øvelse, så får du 20 sekunders pause, inden du skal påbegynde den nye øvelse.

Vores cirkeltræningshold varer alt imellem 30 til 60 minutter, hvor man enten træner med udstyr eller maskiner.

Cirkeltræning hold i Helsingør og Fredensborg

Vores medlemmer har altid været glade for at deltage på vores cirkeltræning hold i Helsingør og Fredensborg. Cirkeltræning er en effektiv og sjov måde at træne på. Og vores cirkeltræning hold i Helsingør og Fredensborg vil med garanti udfordre din krop, samtidig med at du har det sjovt, og socialiserer dig med andre medlemmer.

Vores cirkeltræning i Helsingør og Fredensborg er sammensat af en række forskellige øvelser, hvor du træner forskellige muskelgrupper i kroppen. Hver øvelse udføres i en bestemt tid, før du skifter til næste øvelse. Denne måde at træne på betyder, at du hele tiden udfordres og holdes motiveret, samtidig med, at du undgår at kede dig eller blive træt af træningsrutinen.

Cirkeltræning hold til alle og enhver

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du deltage i vores cirkeltræning hold i Helsingør og Fredensborg. Vores erfarne og certificerede instruktører vil guide dig gennem øvelserne, så du udfører dem korrekt. Der er også mulighed for at tilpasse øvelserne efter individuelle behov, så du kan få det bedste ud af træningen.

Vores cirkeltræning i Helsingør og Fredensborg er også en fantastisk måde, hvor du kan møde nye mennesker på og blive en del af vores fitnessfællesskab. Vi tror på, at træning er sjovest og mest effektivt, når det gøres sammen med andre, der deler samme mål og passion for sundhed og fitness.

Så hvorfor ikke prøve vores cirkeltræning hold hos Forever Healthy Fitness i Helsingør eller Fredensborg i dag? Vi garanterer, at du vil føle dig stærkere, mere energisk og gladere efter hver træning!

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.