Crossdance

Crossdance er en kombination af flere fitness elementer, som er med til at skabe en energisk dance fitness. I crossdance inkorporere vi dans med bodytoning, konditionstræning og musik. Vores crossdance instruktører sørger for en varieret træning, der rammer alle kroppens store muskelgrupper med fokus på en høj forbrænding af kalorier.

Holdtræningen er nøje sammensat, så du kan få den mest optimale og effektive træning. Hos Forever Healthy Fitness har vores instruktører hver deres frihed til at sammensætte deres egen tilgang til crossdance timerne, for at skabe variation i både koreografi og musik.

Vores mål er at skabe en energisk og sjovt holdtræning, som alle kan være en del af uanset alder, køn eller niveau.

FORDELE VED CROSSDANCE

Vi sørger for at du få en energisk træning, med høj intensitet fra start til slut. Vi sammensætter en effektiv kredsløb træning, så du kan få danset kalorierne væk og få forbedret dit konditions niveau og koordinationsevner. Vores instruktører står klar til at hjælpe dig, så du kan få den sjoveste og mest optimale træning.

Dans, toning & kondition - alt i en træning:

God energi der skaber gode resultater
Vores crossdance er en helkropstræning, hvor du får en god variation af dans, kondition & bodytoning.

For alle og enhver
Vi instruerer dig igennem alle øvelser, så du kan deltage på alle hold, uanset niveau.

Dans kalorierene væk
På vores hold, får du friheden til at give den maks. gas, til god musik.

Hvis du kunne tænke dig at prøve et af vores mange hold, så kan du allerede tilmelde dig i dag.

Hvad er crossdance?

Kirstine Holm, som er en tidligere professionel danser, er skaberen bag Crossdance. Crossdance er altså en dance fitness form, som er udviklet i Danmark. Grunden til at hun opfandt denne dance fitness var hendes ambition om at kombinere standarddans, høj puls, vægttræning og balance i én træningsform. Og derved blev det resultatet af Crossdance, hvor hele kroppen bliver trænet.

Rent teoretisk så kombinerer Cross dance flere fitnesselementer i én dance fitness, altså det består af modulerne dance, cardio, bodytoning og balance. De forskellige modullers rækkefølge er nøje sat sammen, så du vil få en så optimal træning som muligt. Uanset hvilket hold du deltager på, så vil du altid danse efter den samme timeopbygning, som er blevet berømt fra Kristine Holm. Dermed vil du også hurtigt lære, hvilke moduler der kommer, og hvornår de kommer.

Prøv crossdance i Helsingør og Ålsgårde

Vores hold timer inkluderer standarddans, såsom cha cha cha, tango, rumba, salsa, jive og samba, som du måske har set til på tv’et, når du ser “Vild med Dans”. Uanset dit niveau og erfaring, behøver du ingen danseerfaring for at deltage på et crossdance i Helsingør eller Ålsgårde hos Forever Healthy Fitness.

Vi lover at hjælpe dig godt igang, så du kan have en fest og få svedt det hele ud.

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.