Flow yoga

Føler du dig stiv og fast i kroppen, og ønsker du at få en større fleksibilitet i kroppen? Så er Flow yoga et effektivt yogahold for dig hos Forever Healthy Fitness. Flow Yoga er en perfekt kombination af Yoga, Tai chi og pilates, som giver dig fokus og ro. Du træner både kroppen styrke og smidighed samt det mentale til skøn og blid musik.

Grundig introduktion til flow yoga

Vi giver dig en grundig introduktion til flow yoga, så du kan udøve øvelserne med høj komfort, uden at belaste kroppen. Flow Yoga indebærer flere forskellige yogastillinger, som vil udfordre din krop på flere forskellige områder og niveauer.
Bevægelserne, musikken og vores erfarne yoga instruktører vil til sammen skabe en dynamisk yogaoplevelse, du ikke har lyst til at gå glip af.

Yoga Flow er inspireret af det traditionelle Vinyasa yoga system, hvor der kombineres smidige øvelser mellem yoga stillingerne og åndedrættet.
Vores yogahold er udviklet til at være udfordrende og sjovt, det har til formål med at øge din kropstyrke og koncentrationsevner, samt reducere mentalt stress.

Vores Yogahold er åbent for alle og enhver.

Hvad er flow yoga

Flow yoga stammer fra konceptet Vinyasa yoga, som består af forskellige yoga øvelser, hvor man glider fra den ene stilling til den anden i et naturligt flow. Hvilket giver navnet flow yoga. Overgangen fra de forskellige yogaøvelser sker i sammenspil med din vejrtrækning, hvor du følger din krops naturlige bevægelser, i et roligt tempo.

Når man dyrker flow yoga, så vil man hurtigt kunne fornemme forskellen mellem flow yoga og traditionel yoga. Selvom øvelserne følger hinanden, så er der tilkoblet et flow mellem dine øvelser. Med Flow Yoga er din krop i en konstant bevægelse, det medvirker ofte til en større fysisk udfordring, da du får pulsen op i et højere gear. Man styrker både kroppens koordinationsevner, kondition og muskler hvilket gør flow yoga til en ideel træningsform for mange forskellige mennesker, som ikke får dyrket nok motion i hverdagen.

Masser af fordele ved Flow Yoga

Ønsker du at få mere kontrol over din krop? Når du deltager til et flow yoga hold, får du både styrket din krop og øget din kropsbevægelighed med yoga øvelser, der presser dig til at være mere fleksibel og blød i kroppen. Flow Yoga er nemlig en kombination af fysisk styrkelse, kondition og mental træning som ofte er for mennesker der ønsker de kropslige og mentale effekter.

Fordele ved flow yoga er mange. Øvelserne giver dig en bred variation af øvelser, der giver en god effekt på din krop og mentale velvære.

Få pulsen i gang med Flow Yoga

Vores øvelser vil for eksempel kunne frigive dine spændinger i kroppen, så du kan føle dig mere energisk og få et forbedret blod cirkulation i hele kroppen.

Dermed øger du også din leds mobilitet og styrker dem til at være stærkere til at udføre de forskellige udfordringer i dagligdagen. Vi fokusere på at du får strækket hele kroppen ud og få forbedret dine muskler på ny, med hensigt på at øge din koncentration og balance i kroppen.

Få udviklet dit mindset med Flow Yoga

Yoga Flow kan også være med til at frigive dig fra hovedpine, angst og mild depression, da vi hjælper dig med at berolige dig og udvikle din bevidsthed i kroppen. Derfor kan Yoga Flow være godt for dem der ofte ikke får bevæget sig nok på arbejdspladsen og har mange bolde i luften.

Hvis du godt kunne tænke dig at få passet bedre på din krop, så kan du allerede tilmelde dig til vores næste hold her.
Vores hold varer i 60 minutter og er åbent for alle og enhver.