Flow yoga

Føler du dig stiv og fast i kroppen, og ønsker du at få en større fleksibilitet i kroppen? Så er Flow yoga et effektivt yogahold for dig hos Forever Healthy Fitness. Flow Yoga er en perfekt kombination af Yoga, Tai chi og pilates, som giver dig fokus og ro. Du træner både kroppen styrke og smidighed samt det mentale til skøn og blid musik.

Grundig introduktion

Vi giver dig en grundig introduktion til flow yoga, så du kan udøve øvelserne med høj komfort, uden at belaste kroppen. Det indebærer flere forskellige yogastillinger, som vil udfordre din krop på flere forskellige områder og niveauer.
Bevægelserne, musikken og vores erfarne yoga instruktører vil til sammen skabe en dynamisk yogaoplevelse, du ikke har lyst til at gå glip af.

Yoga Flow er inspireret af det traditionelle Vinyasa yoga system, hvor der kombineres smidige øvelser mellem yoga stillingerne og åndedrættet.
Vores yogahold er udviklet til at være udfordrende og sjovt, det har til formål med at øge din kropsstyrke og koncentrationsevner, samt reducere mentalt stress.

Vores Yogahold er åbent for alle og enhver.

Hvad er flow yoga

Det stammer fra konceptet Vinyasa yoga, som består af forskellige yoga øvelser, hvor man glider fra den ene stilling til den anden i et naturligt flow. Overgangen fra de forskellige yogaøvelser sker i sammenspil med din vejrtrækning, hvor du følger din krops naturlige bevægelser, i et roligt tempo. Man vil hurtigt kunne fornemme forskellen mellem flow yoga og traditionel yoga. Selvom øvelserne følger hinanden, så er der tilkoblet et flow mellem dine øvelser. Med Flow Yoga er din krop i en konstant bevægelse, det medvirker ofte til en større fysisk udfordring, da du får pulsen op i et højere gear. Man styrker både kroppens koordinationsevner, kondition og muskler hvilket gør det til en ideel træningsform for mange forskellige mennesker, som ikke får dyrket nok motion i hverdagen.

Masser af fordele ved flow yoga

Ønsker du at få mere kontrol over din krop? Når du deltager på et hold, får du både styrket din krop og øget din kropsbevægelighed med yoga øvelser, der presser dig til at være mere fleksibel og blød i kroppen. Flow Yoga er nemlig en kombination af fysisk styrkelse, kondition og mental træning som ofte er for mennesker der ønsker de kropslige og mentale effekter. Fordelene er mange. Øvelserne giver dig en bred variation af øvelser, der giver en god effekt på din krop og mentale velvære.

Få pulsen i gang

Vores øvelser vil for eksempel kunne frigive dine spændinger i kroppen, så du kan føle dig mere energisk og få et forbedret blod cirkulation i hele kroppen. Dermed øger du også din leds mobilitet og styrker dem til at være stærkere til at udføre de forskellige udfordringer i dagligdagen. Vi fokuserer på at du får strækket hele kroppen ud og få forbedret dine muskler på ny, med hensigt på at øge din koncentration og balance i kroppen.

Få udviklet dit mindset med Flow Yoga

Yoga Flow kan også være med til at frigive dig fra hovedpine, angst og mild depression, da vi hjælper dig med at berolige dig og udvikle din bevidsthed i kroppen. Derfor kan Yoga Flow være godt for dem der ofte ikke får bevæget sig nok på arbejdspladsen og har mange bolde i luften. Hvis du godt kunne tænke dig at få passet bedre på din krop, så kan du allerede tilmelde dig til vores næste hold her. Vores hold varer i 60 minutter og er åbent for alle og enhver.

Flow Yoga i Helsingør og Ålsgårde

Du vil kunne træne dig ud af de værste smerter, som vil være med til gøre din dagligdag en hel del lettere. Har du prøvet den traditionelle yoga, og så komme på vores hold i Helsingør eller Ålsgårde? Du vil hurtigt kunne mærke forskellen på disse. Mange af øvelserne minder om hinanden, men et meget bedre og stilfuldt flow er tilknyttet øvelserne i vores centre i Helsingør og Ålsgårde.

Første time til Flow Yoga i Helsingør eller Ålsgårde

Til din første time på vores hold i Helsingør eller Ålsgårde, vil du modtage en grundig introduktion til, hvordan timen kommer til at foregå. På den måde sørger vi sammen for, at du kan følge med, og får lavet alle øvelserne korrekt. Der vil nemlig være en del forskellige yogastillinger, som kan udfordre din krop, som kroppen ikke normalt bliver udfordret på. Vores flow yoga hold i Helsingør og Ålsgårde er selvfølgelig ligesom alle vores andre fitness hold, altså for alle og enhver, uanset alder, køn og erfaring. Så hvis du er helt ny, og har lyst til at prøve at deltage, så tøv ikke med at komme ned i din lokale Forever Healthy Fitness og deltag på et hold.

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.