Hammerbox Træning

Hammerbox træning er en ny og unik gruppetræning oplevelse, som vil presse dig til det yderste. Her træner man i en mindre gruppe af 12 personer, hvor man træner på 3 forskellige stationer, der styrker alle dine muskelgrupper under en træning.

Hammerbox træningen kombinere flere forskellige fitnessformer, hvor du vil blive udfordret på alle aspekter. Her handler det om at være alsidig, da formålet er at styrke din kondition, styrke og udholdenhed gennem forskellige træningsøvelser.

Ønsker du at udfordre dig selv og skabe flotte resultater for din krop? Så er denne træning lige noget for dig.

Hvordan foregår Hammerbox Træning?

I Hammerbox træning bliver man fordelt op i 3 stationer som man skal rotere rundt i mellem. Her er man 4 personer på hver station, da det øger instruktørens fokus på hvert individ. Vores 3 forskellige træningsstationer, har hver deres hovedformål og fokus på muskelgrupper, her vil du komme i gennem en hård og udfordrende træning med masser af sjov.

Til vores Hammerbox træning program får du en en sjov og effektiv træning. Vi træner intelligent og funktionelt så du både får en stærkere krop fra start og på den længere sigt. Vi bruger alt fra kettlebells til maskiner og tilrettelægger vores program så alle kan deltage.

Pure Power

I vores Pure Power station, har vi fokus på at træne med store vægtstange, hvor formålet er at opbygge dine store muskelgrupper til at kunne arbejde sammen.

Lower Body Burn

I vores Lower Body Burn station, vil du gøre brug af cardio maskiner og træne med høj intensitet, så du kan mærke at underkroppen får forbrændt kalorierne væk.

Athlethic Bootcamp

Til vores Athlethic Bootcamp er temaet løft og hop. Her udfordres du til at blive alsidig, hvor du skal udføre varierende full body øvelser, der træner kroppen til at være atletisk, fleksibel og stærk.

Hammerbox træning er for alle

Hos Forever Healthy Fitness behøver man ikke at være i god form for at deltage på vores hold. Meningen er at vi skal hjælpe dig på rette vej, så du kan komme i dit livs bedste form. 

Meld dig ind til vores hammerbox træning hold og få realiseret din drømmekrop. Tvivler du om hammerbox træning er noget for dig, så kan du komme til en gratis intro time, hvor du kan få lov til at opleve den unikke træningsform.

Vi er ret sikre på, at du vil få dit livs bedste træning.

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.