Pilates

Ønsker du at få øget din kropstabilitet og styrke, så er vores pilates hold lige noget for dig. Pilates er en træningsform som alle kan være med på, uanset køn og niveau.

Vores pilates instruktør gennemgår grundigt pilates øvelserne og guider dig undervejs i træningen, så du kan få en effektiv træning. Kunne du tænke dig at få øget bevægeligheden i alle din led, så kan du allerede tilmelde dig i dag.

Pilates er din vej til en sundere og stærkere krop

Pilates hjælper dig med gøre din krop mere smidig og velfungerende, så du kan få fuld kontrol over dine kropsbevægelser. Træningen foregår på en måtte med evt. brug af lettere udstyr, hvor der er fokus på at kontrollere dit åndedræt og teknik.
Tempoet i pilates er meget roligt, her kan du trække vejret i et behageligt tempo, der passer dig. Øvelserne udføres i et roligt og kontrolleret flow med mange gentagelser, hvor du vil blive udfordret på at øge din styrke, udholdenhed og balance i kroppen.

Pilates hjælper dig på vej til en sundere og stærkere krop, ved at du får en større kropsbevidsthed og kontrol over dine led bevægelser.
Alle og enhver kan være med til vores pilates hold. Vores pilates instruktører sørger for, at du hurtigt lærer øvelserne og får udført dem korrekt.

Vores pilates hold er for dig, som ønsker:

3 fordele ved pilates

Vores Pilates træning balancerer din krop med styrke, smidighed og kropskontrol. Vi guider dig til at komme dybere ind i øvelserne og bliv en med kroppen.

Hvad er Pilates?

Pilates er en form motionstræning, hvor der er fokus på at styrke kroppens funktionalitet og styrke. Her lægges der vægt på at få trænet sin core til at kunne modstå de fysiske udfordringer i dagligdagen samt med at opnå en større trivsel med sin krop.

Pilates og Yoga forveksles ofte sammen da de primære fokuspunkter er ens, hvor der både er fokus på balance, styrke og fleksibilitet. Med pilates er der også fokus på, hvordan du er forbundet med din krop, uden at det bliver spirituelt. Her bliver du mere opmærksom på din vejrtrækning, da det er et vigtigt element, for at kunne aktivere dine core. Dermed får du også et øget koncentration, når du udfører generelle kropsbevægelser.

Træningsformen er både mindre skadelig og anstrengende for din krop, i forhold til andre træningsformer. Der er nemlig fokus på at øge din kropsbevægelighed med flydende og dynamiske øvelser, som ikke overbelaster kroppen.

Prøv vores pilates hold

Synes du måske at pilates er noget for dig? Så kan du allerede tilmelde dig til vores næste hold i dag.

Vi glæder os til at se dig!