Spinning

Vores spinning hold er for både dig der er helt ny eller mere erfaren. Du justere selv hvor du gerne vil udfordres på cyklen. Spinning har en lav belastning på kroppen og derfor en optimal løsning for dig, der gerne vil undgå sportsskader.

Spinning hold

Vi tilpasser vores spinning hold så alle kan være med, uanset niveau og træningsform. Vores instruktører tager altid hensyn til om der er nye på holdet, så alle får en sjov og effektiv træning.

Vi starter holdet med en god opvarmning, så alle dine led bliver varmet op. Derefter begynder vi konditionstrænings, hvor du selv kan styre hvor en hård modstand du vil køre med.

Vi udfordrer til en hård spinning time, som både varieres med korte og længere intervaller samt højt intense intervaller. Ønsker du at forbedre din kondition, og iltoptagelse, så vores spinning hold, helt klart noget for dig.

Derudover kan du forvente at deltage til et hold med masser af energi og holdånd, hvor du altid kan se frem til et godt og socialt miljø.
Vores instruktører sørger for at motivere dig til det yderste til god musik og stemning.
Så hvis du er på udkig efter en effektiv træning med et stærk socialt sammenhold, så er vores spinning træning lige noget for dig.

Er du på udkig efter sjov og effektiv træning, hvor du kan forbrænde en masse kalorier, så er spinning noget for dig.

Formålet med Spinning

Spinning er med til at styrke dit kredsløb og øge forbrænding i kroppen via de intense og udfordrende intervaller. Du kan forvente en følelse af intensitet og højt humør.

Værd at vide

HVORDAN ER NIVEAUET?
Du justere selv efter hvor en hård og udfordrende træning du vil have. Alle kan være med, uanset om du er ny eller mere erfaren.

HVAD SKAL JEG GØRE INDEN?
Tilmeld dig til holdet og kom 10 min før træningen starter.

SKAL JEG HAVE NOGET MED?
Husk at medbringe dine cykelsko, eller lån nogle hos os.

HVOR LANG TID TAGER DET?
Du kan se frem til 45-60 min. sjov og intens træning.

Tilmeld dig til vores spinning hold

Hos Forever Healthy Fitness behøver man ikke at være i god form for at deltage på vores hold. Meningen er, at vi skal hjælpe dig på rette vej, så du kan komme i dit livs bedste form. Tvivler du om spinning træning er noget for dig, så kan du komme til en gratis intro time, hvor du kan få lov til at opleve den intense træningsform. 

Kom i topform og meld dig ind til vores spinning træning hold. Vi er ret sikre på, at du vil få dit livs bedste træning.