Spinning en sjov og udfordrende træning

Vores spinning hold er for både dig der er helt ny eller mere erfaren. Du justerer selv hvor du gerne vil udfordres på cyklen. Spinning har en lav belastning på kroppen og derfor en optimal løsning for dig, der gerne vil undgå sportsskader.

Spinning hold

Vi tilpasser vores spinning hold så alle kan være med, uanset niveau og træningsform. Vores instruktører tager altid hensyn til om der er nye på holdet, så alle får en sjov og effektiv træning.

Vi starter holdet med en god opvarmning, så alle dine led bliver varmet op. Derefter begynder vi konditionstrænings, hvor du selv kan styre hvor en hård modstand du vil køre med.

Vi udfordrer til en hård spinning time, som både varieres med korte og længere intervaller samt højt intense intervaller. Ønsker du at forbedre din kondition, og iltoptagelse, så vores spinning hold, helt klart noget for dig.

Derudover kan du forvente at deltage til et hold med masser af energi og holdånd, hvor du altid kan se frem til et godt og socialt miljø.
Vores instruktører sørger for at motivere dig til det yderste til god musik og stemning.

Så hvis du er på udkig efter en effektiv træning med et stærkt socialt sammenhold, så er vores spinning træning lige noget for dig.

Er du på udkig efter sjov og effektiv træning, hvor du kan forbrænde en masse kalorier, så er spinning noget for dig.

Formålet med Spinning

Spinning er med til at styrke dit kredsløb og øge forbrænding i kroppen via de intense og udfordrende intervaller. Du kan forvente en følelse af intensitet og højt humør.

Værd at vide

HVORDAN ER NIVEAUET?
Du justerer selv efter hvor en hård og udfordrende træning du vil have. Alle kan være med, uanset om du er ny eller mere erfaren.

HVAD SKAL JEG GØRE INDEN?
Tilmeld dig til holdet og kom 10 min før træningen starter.

SKAL JEG HAVE NOGET MED?
Husk at medbringe dine cykelsko, eller lån nogle hos os.

HVOR LANG TID TAGER DET?
Du kan se frem til 45-60 min. sjov og intens træning.

Hvorfor deltage på et hold?

Når du deltager på et af vores hold også kendt som Tomahawk Indoorbike hold, så er du garanteret en time, hvor du vil få pulsen helt op. Ved vores tomahawk hold træning, gør vi brug af Tomahawk Indoorbikes, som er blandt verdens bedste cykler til spinning cardio.

Vi har valgt Tomahawk indoorbike da de er en fantastisk cykel til spinning træning, og det er derfor ikke overraskende, at vi som spinning hold har valgt at bruge den. Denne type cykel har en række funktioner, der gør den velegnet til intensiv spinningtræning, herunder justerbart modstandsniveau og en computer, der kan vise vigtige træningsdata som hastighed, distance og kalorier forbrændt.

Hvad kan du forvente på et Tomahawk Indoorbike spinning hold?

På vores spinning hold vil du opleve en intensiv træning, hvor vi kombinerer forskellige træningsformer som intervaltræning og højintensiv træning. Instruktøren vil guide dig gennem en række træningsprogrammer og sørge for, at du får den bedst mulige træning.

En af fordelene ved at bruge Tomahawk indoorbike til spinningtræning er, at cyklen er nem at justere til den enkelte deltager. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du justere cyklens modstandsniveau og sædeposition for at skræddersy træningen til dine behov. Tomahawk indoorbike en fremragende cykel til spinningtræning.

Tilmeld dig til vores hold nu

Hos Forever Healthy Fitness behøver man ikke at være i god form for at deltage på vores hold. Meningen er at vi skal hjælpe dig på rette vej, så du kan komme i dit livs bedste form. Meld dig ind til vores spinning træning hold og kom i topform. Tvivler du om spinning træning er noget for dig, så kan du komme til en gratis intro time, hvor du kan få lov til at opleve den intense træningsform.

Vi er ret sikre på, at du vil få dit livs bedste træning.

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.