Step

Step er en sjov og effektiv form for konditionstræning, hvor du får pulsen helt op ved træning på stepbænk, både i små sjove og i energiske serier.
Step fitness er for dig, der gerne vil deltage til en sjov konditionstræning, hvor der er godt tempo ved træningen.

Du vil starte med at lære de basale trin inden for step fitness, samt hvordan den rette teknik for træningsformen skal gøres. På den måde vil du få en meget mere effektiv og sjov træning end, hvis du bare blev smidt direkte ud i det. Steptræning skal også foregå med en sikker teknik, ellers kan man risikere at falde eller overbelaste kroppen.

en sjovere måde at træne på

På vores hold vil der være stor fokus på at danse til simple trin, men til et meget højt tempo, så pulsen kommer helt op. Her vil du få lov til at træne alle dine koordinationsevner på step bænken. På den måde vil det give dig en sjov variation af forskellige øvelser og en forbedret kondition.

Step fitness er for alle som har lyst til at være med, uanset niveau, alder eller køn. Vi opbygger træningen med lette trin kombinationer, så alle vil kunne følge med, uden at det går alt for hurtigt. Dermed sørger vi også for at skabe en god energi til en masse god musik, som vil være med til at booste din step træning. Det vil nemlig blive en smule lettere at forbrænde de genstridige kalorier. Det eneste det kræver er, at du har lyst til at deltage til en sjov træning med mange andre medlemmer.

Alle hold timer varer i 60 minutter.

3 fordele ved step

Step træning i Helsingør & Ålsgårde

Har du længe gået og overvejet, at starte på et step hold i Helsingør eller Ålsgårde, hvor du får forbedret din kondition og styrke, og samtidig får forbrændt alle de rigtige kalorier på kroppen. Så kom forbi Forever Healthy Fitness og deltag på et hold i Helsingør eller Ålsgårde. Step fitness i Helsingør og Ålsgårde er for alle og enhver, uanset dit niveau, mål, køn eller alder.

Ved at deltage på vores hold i Helsingør vil du få en sundere krop, få trænet både skulder, ben og mave, og have en meget sjov og effektiv træning.

Kom og prøv vores hold

Vi starter altid timen med nogle lette stepøvelser, som senere bliver sammensat med dagens koreografi. Du får selv muligheden for at styre intensiteten, ved at justere din step bænks højde.

Kunne du tænke dig at deltage til en sjov træning med god energi, så kan du allerede tilmelde dig til vores næste step hold.

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.