Step

Step er en sjov konditionstræning, hvor du får pulsen op ved træning på stepbænk i små sjove og energiske serier.
Step fitness er for dig der gerne vil deltage til en sjov konditionstræning, hvor der er godt tempo ved træning på en step bæk.

Vi lærer dig de basaletrin inden for step, samt den rette teknik for træning ved step bænken, så du kan få en effektiv og sjov træning.

Step er en sjovere måde at træne på

Til vores step hold har vi fokus på at danse til simple trin men til et højt tempo. Her får du lov til at træne dine koordinationsevner på step bænken, som vil give dig en sjov variation af øvelser og en forbedret kondition.

Step er for alle og enhver uanset niveau, alder eller køn. Vi opbygger træningen med lette trin kombinationer så alle kan følge med, uden at det går for hurtigt. Dermed sørger vi også for at skabe god energi til god musik, som kan booste din træning, så det bliver en smule lettere at forbrænde de genstridige kalorier. Det eneste det kræver er, at du har lyst til at deltage til en sjov træning med mange andre medlemmer.

Step holdet varer i 60 minutter.

3 fordele ved step

Kom og prøv vores step hold

Vi starter altid timen med nogle lette stepøvelser, som senere bliver sammensat med dagens koreografi. Du får selv muligheden for at styre intensiteten, ved at justere din step bænks højde.

Kunne du tænke dig at deltage til en sjov træning med god energi, så kan du allerede tilmelde dig til vores næste step hold.