Zumba

Zumba er et af verdens mest populære og største koncepter inden for fitness hold. Det er det perfekte fitness hold, hvis du gerne vil bevæge kroppen til noget latinsk og international musik.

Det er højt tempo, hvilket både frembringer den gode energi i dig og en masse sved på panden.

Til zumba har man inkorporeret dansetrin fra fitness verdenen for at træne flere muskelgrupper på samme tid. Her får man både trænet ben, mave og arme.

Kunne du tænke dig at få effektiv træning, hvor du får pulsen op, og får forbrændt en masse kalorier, så er vores hold lige noget for dig.

Zumba hold hos Forever Healthy Fitness

Alle kan være en del af vores zumba hold. Det er nemlig en effektiv og sjov træning, der kan, og vil give en masse sved, mens man har det sjovt. Trinende er simple og varierende, men er opbygget på, at alle kan være med, uanset om du er en begynder eller mere erfaren. 

Til holdet kan du forvente, at vores instruktør viser dig dansen, som du skal følge med på. Dermed snakker instruktøren ikke meget under selve timen, da formålet er, at man skal lytte til musikken og følge instruktørens bevægelser. Målet med zumba er at frembringe din krops rytmiske sanser, så du kan have det sjovt og danse fødderne væk. 

Der er plads til alle og enhver, uanset niveau, alder eller køn. Man skal ikke bevæge sig eller se ud på en bestemt måde for at føle sig en del af vores mange hold. Det eneste vi forlanger er, at du giver den hele armen med et stor smil på læben. 

Vi garanter dig for en god fest, sammen med de mange medlemmer på holdet. Vi sørger for, at musikken får dig i det gode humør, så du kan danse kalorierne væk og få en mere tonet krop.
 

Holdet er for dig, der ønsker:

 • En forbedret kondition
 • En højere forbrænding
 • Bedre kropsbevidsthed og koordinationsevner
 

Vores instruktører sørger for, at du kan følge med på dansetrinene – og får stor glæde af vores fitness hold.

Holdet varer 60 min. Alle kan deltage til timerne. 

Hvad er Zumba

Zumba er et verdens anerkendt træningskoncept, hvor du kan få lov til at træne hele kroppen, og have det sjovt, alt sammen på samme tid. Det er en løs danse- og træningsform, hvor der ikke er nogle forkerte bevægelser.

Zumba har en kombination af både langsomme og hurtige rytmer, som er en effektiv træning for vægttab og toning af krop.
Her findes der ikke nogen specifik koreografi, da det er helt op til de individuelle sange. I forhold til mange andre fitness dansehold, så er zumba bygget op på en koreografi i mindre bidder, hvilket betyder at du ikke skal huske på meget. 

Træningen er derfor for alle og enhver, den grundlæggende idé er, at det skal være en sjov og effektiv træningsform. Zumba er en kombination af mange forskellige danse elementer som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, latinske rytmer og international sange.

 

Hvis dette lyder noget for dig, så kan du allerede tilmelde dig til vores næste
hold i dag.

Dans dig i form med Zumba

Zumba er en fantastisk træningsform, der er en perfekt blanding af sjov og motion, nemlig på et Zumba Hold! Hvis du leder efter en sjov og effektiv måde at forbedre dit helbred og dit humør på, så er Zumba den rette træning for netop dig.

Har du lyst til at tabe dig eller stramme op ved maven? Og samtidig have det sjovt? Så er det sjovt at deltage på et zumba hold, og nok den perfekte løsning for dig. Du kan faktisk forbrænde helt op imod 600 kalorier på en helt zumba time her hos Forever Healthy Fitness. Udover blot at forbrænde en masse kalorier, så er det faktisk også fedt du forbrænder ved at danse zumba.

Zumba i Helsingør

Der er mange fordele ved at deltage til en træningssektion med Zumba i Helsingør. For det første er det en sjov og underholdende måde at træne på, der kan hjælpe dig med at slippe af med stress og øge dit humør. For det andet kan det hjælpe dig med at forbrænde kalorier og tabe dig, samtidig med at det forbedrer dit hjerte-kar-system og styrker dine muskler.

Har du svært ved at finde det sjove i andre træningsformer, så kom og prøv Zumba i Helsingør hos Forever Healthy Fitness, og hav det sjovt sammen med alle de andre deltager.

Opret medlemskab


  Januar & Februar
  tilbud

  Meld dig ind i januar & februar måned for KUN 150 kr.

  *Du kan benytte tilbuddet i alle vores centre, og det gælder alle nye medlemmer.

  Tilbuddet gælder i perioden 01.01.2022 til 28.02.2022.

  * Kræver oprettelse af PBS medlemskab.