Zumba

Zumba er et af verdens mest populære og største koncepter inden for fitness hold. Det er det perfekte fitness hold, hvis du gerne vil bevæge kroppen til noget latinsk og international musik.

Det er højt tempo, hvilket både frembringer den gode energi i dig og en masse sved på panden.

Til zumba har man inkorporeret dansetrin fra fitness verdenen for at træne flere muskelgrupper på samme tid. Her får man både trænet ben, mave og arme.

Kunne du tænke dig at få effektiv træning, hvor du får pulsen op, og får forbrændt en masse kalorier, så er vores hold lige noget for dig.

Zumba hold hos Forever Healthy Fitness

Alle kan være en del af vores zumba hold. Det er nemlig en effektiv og sjov træning, der kan, og vil give en masse sved, mens man har det sjovt. Trinende er simple og varierende, men er opbygget på, at alle kan være med, uanset om du er en begynder eller mere erfaren. 

Til holdet kan du forvente, at vores instruktør viser dig dansen, som du skal følge med på. Dermed snakker instruktøren ikke meget under selve timen, da formålet er, at man skal lytte til musikken og følge instruktørens bevægelser. Målet med zumba er at frembringe din krops rytmiske sanser, så du kan have det sjovt og danse fødderne væk. 

Der er plads til alle og enhver, uanset niveau, alder eller køn. Man skal ikke bevæge sig eller se ud på en bestemt måde for at føle sig en del af vores mange hold. Det eneste vi forlanger er, at du giver den hele armen med et stor smil på læben. 

Vi garanter dig for en god fest, sammen med de mange medlemmer på holdet. Vi sørger for, at musikken får dig i det gode humør, så du kan danse kalorierne væk og få en mere tonet krop.
 

Zumba holdet er for dig, der ønsker:

  • En forbedret kondition
  • En højere forbrænding
  • Bedre kropsbevidsthed og koordinationsevner
 

Vores instruktører sørger for, at du kan følge med på dansetrinene – og får stor glæde af vores fitness hold.

Holdet varer 60 min. Alle kan deltage til timerne. 

Hvad er Zumba

Zumba er et verdens anerkendt træningskoncept, hvor du kan få lov til at træne hele kroppen, og have det sjovt, alt sammen på samme tid. Det er en løs danse- og træningsform, hvor der ikke er nogle forkerte bevægelser.

Zumba har en kombination af både langsomme og hurtige rytmer, som er en effektiv træning for vægttab og toning af krop.
Her findes der ikke nogen specifik koreografi, da det er helt op til de individuelle sange. I forhold til mange andre fitness dansehold, så er zumba bygget op på en koreografi i mindre bidder, hvilket betyder at du ikke skal huske på meget. 

Zumba er derfor for alle og enhver, den grundlæggende idé er, at det skal være en sjov og effektiv træningsform. Zumba er en kombination af mange forskellige danse elementer som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, latinske rytmer og international sange.

 

Hvis dette lyder noget for dig, så kan du allerede tilmelde dig til vores næste
Zumba hold i dag.